Beregn prisen på et nyt tag i Decra her!

Det er ikke alle tagkontruktioner, der kan bære tunge tagsten i tegl eller beton. Men derfor kan du nu alligevel godt få et tag med det klassiske udtryk og den teglrøde farve.

Decra er tagplader i stål, der ligner tegl

Decra-tagplader er udformet, så de har de samme bølger som det traditionelle tegltag. Derudover har man også muligheden for at få tagplader med den teglrøde farve (eller en anden farve selvfølgelig) og en overflade med en ru eller glat struktur.

Decra er et tagprodukt, der produceres af danske Icopal, og som er et godt alternativ til tegl- eller betontage.

Man bruger særligt Decra-tagplader, når man skal renovere parcelhustage - ikke kun på grund af det flotte udseende, men også fordi man faktisk kan montere tagpladerne direkte ovenpå gamle bølgeeternittage.

Når man gør dette, behøver man ikke at etablere noget undertag, da det gamle tag kommer til at fungere som undertag. Dette kan gøre løsningen endnu billigere.

Der er dog forskelle på Decra og tegl

Du bør være opmærksom på, at der er forskel på Decra og tegl.

Selvom Decra har samme bølgende overflade og også kan have samme røde farve som tegl, så mener nogle, at Decra har et mere kunstigt udseende.

Derudover har Decra ikke samme lange levetid som teglstenene har. Et Decratag kommer med 30 års garanti, hvis tagpladerne er monteret korrekt, og det er nok også ca. denne levetid, man skal forvente sig af et Decratag.

Et tegltag kan derimod have en levetid på over 100 år under de rette forhold.

Hvad koster et Decratag?

En stor fordel ved et Decra-tagpladerne - ud over at de ligner tegl - er, at de også er billigere end tegl.

Hvis du gerne vil sammenligne prisniveauer, så prøv gerne vores prisberegner. Her får du en vejledende pris for levering og montering af et nyt tag i tegl eller decra med det samme - hurtigt og nemt!

Beregn prisen her