Beregn prisen på din opgave på 2 minutter!

Du kan til enhver tid få slettet dine data fra vores system. Hvis du ønsker at afmelde dig, så gør du sådan:

  • Skriv en mail info@prisberegning.dk om, at du ønsker at blive slettet.
  • Husk at skrive dit telefonnummer i mailen, så vi kan finde dig i systemet.
  • Vi sender en bekræftelsesmail, når dine data er slettet - vær opmærksom på, at der godt kan gå et par dage, når der er rigtigt travlt hos os.

Hvis du i fremtiden gerne vil bruge en af vores beregnere, men ikke ønsker et konkret tilbud, så er du naturligvis velkommen til dette. Bare send en mail umiddelbart efter som beskrevet ovenfor.