Gennem Prisberegning.dk kan du få booket et tilbudsmøde ind med en af vores samarbejdspartnere, eks. en murer, en tømrer, en arkitekt eller en revisor.

Et tilbudsmøde er en mulighed for at sætte sig med en fagmand og diskutere opgaven i detaljer. Disse detaljer er nemlig nogle, som fagmanden har brug for, når det konkrete tilbud skal udarbejdes.

Tilbudsmøder bookes typisk ind, når vi ringer dig op, efter du har lavet en prisberegning. Tilbudsmøder bør kun bookes ind, når du rent faktisk er klar til at modtage et tilbud - ellers risikerer vi at spilde alles tid, og det ønsker vi ikke.

Aflysninger og ændringer af møder

Ønsker du at aflyse eller ændre et møde, så skriv meget gerne til info@prisberegning.dk.

Møder kan sagtens flyttes til en senere dato, hvis du eks. har fundet ud af, at I ikke er helt klar til at få et tilbud endnu.

Hvad sker der typisk til et møde?

Møder varer typisk omkring 30 minutter (det kan variere fra fagmand til fagmand).

Fagmanden vil oftest spørge ind til opgaven, der skal udføres, men det er alligevel en stor hjælp, hvis du har tegninger eller eksempler klar, som du kan vise fagmanden. Jo mere konkret du er, desto mere præcis bliver tilbuddet.

Hvornår får man et tilbud?

Hvis der er tale om en lille opgave, så kan du i visse tilfælde få et tilbud med det samme (husk dog, at det altid er bedst at få på skrift).

Oftest vil du dog få tilbuddet pr. mail i løbet af dagene efter mødet. Grunden til dette er, at fagmanden skal hjem og regne på priser og sammensætte tilbuddet ud fra dine ønsker, og det kan være svært at gøre hjemme hos dig.