Lånebeløb
75000 kr
5000 kr.350.000 kr.
Lånetid
60 mdr.
12 mdr.180 mdr.
Ydelse pr. md.
1.502 kr.
Priseksempel: Oprettelsesgebyr 3.000 kr.
Variabel debitorrente 4.91 %. Administrationsgebyr 35 kr. pr. måned. BS-gebyr 4 kr. pr. måned. ÅOP 7.72 %. Samlet beløb, der skal betales tilbage 90.075 kr.

Med formularen her på siden kan du ansøge om forhåndsgodkendelse til lån hos Resurs Bank og bestille et opkald fra en medarbejder hos Resurs Bank om din lånemulighed.

Begge muligheder er helt gratis og uforpligtende. Ingen forpligtelser træder altså i kraft, før du indgår en aftale med Resurs Bank om finansiering.

Prisberegning.dk's rolle

Prisberegning.dk fungerer som formidler mellem dig og Resurs Bank - vi hjælper dig altså med at komme hurtigere videre i låneprocessen.

Alle aftaler, du indgår med Resurs Bank efterfølgende, har Prisberegning.dk ingen indsigt i eller indflydelse på. Når vi har formidlet kontakten til banken, har vi altså ingen yderligere roller eller forpligtelser i den videre proces.

Dine data

Skulle du være interesseret i at få kontakt til Resurs Bank ifm. en lånemulighed, og bruger du vores formular til dette, gemmer vi ingen persondata (f.eks. navn, telefonnummer mm.) om dig i denne forbindelse. Vi samler udelukkende statistisk data - altså en oversigt over hvor mange, der har valgt at bruge vores formular, men ikke hvem.

For øvrige oplysninger om brugen af vores prisberegnere, persondata og cookies, læs her: generelle betingelser.