advokat alarm arkitekt el garage gartner gulv isolering kloak koekken maler murerplastik prisberegning revisor advokat tag terrasse tilbygning typehus vindue vvs advokatalarmarkitektelgaragegartnergulvisoleringkloakkoekkenmalermurerplastikprisberegningrevisoradvokattagterrassetilbygningtypehusvinduevvs

Med formularen her på siden kan du ansøge om forhåndsgodkendelse til lån hos Resurs Bank og bestille et opkald fra en medarbejder hos Resurs Bank om din lånemulighed.

Begge muligheder er helt gratis og uforpligtende. Ingen forpligtelser træder altså i kraft, før du indgår en aftale med Resurs Bank om finansiering.

Prisberegning.dk's rolle

Prisberegning.dk fungerer som formidler mellem dig og Resurs Bank - vi hjælper dig altså med at komme hurtigere videre i låneprocessen.

Alle aftaler, du indgår med Resurs Bank efterfølgende, har Prisberegning.dk ingen indsigt i eller indflydelse på. Når vi har formidlet kontakten til banken, har vi altså ingen yderligere roller eller forpligtelser i den videre proces.

Dine data

Skulle du være interesseret i at få kontakt til Resurs Bank ifm. en lånemulighed, og bruger du vores formular til dette, gemmer vi ingen persondata (f.eks. navn, telefonnummer mm.) om dig i denne forbindelse. Vi samler udelukkende statistisk data - altså en oversigt over hvor mange, der har valgt at bruge vores formular, men ikke hvem.

For øvrige oplysninger om brugen af vores prisberegnere, persondata og cookies, læs her: generelle betingelser.