Beregn prisen på ny facadebeklædning i eternit her!

Beregn prisen her
Trustpilot

Facadeplader i eternit fås i mange forskellige former og farver, og en af de store fordele ved eternit er det lave behov for vedligeholdelse. Eternit har en levetid på minimum 15 år, men ofte kan pladerne holde 50-60 år, før de bør udskiftes.

Vil du gerne vide, hvad ny facadebeklædning i eternit koster, så brug vores prisberegner øverst på siden.

Hvad er eternit?

Eternit kaldes også fibercement, og dette navn dækker langt hen ad vejen også over “ingredienserne” i eternit: fibre og cement. Fibrene er typisk plast- eller cellulosefibre, og deres opgave er at gøre pladerne mere slidstærke og fleksible.

Fibercement plejede før i tiden at indeholde asbest, som er meget sundhedsskadeligt, så hvis du skal have udskiftet gammel facadebeklædning i eternit, så er det en god idé at sikre dig, at facadepladerne ikke er asbestholdige. Hvis de er, så skal de nemlig fjernes med forsigtighed og bortskaffes på en særlig måde.

Facadeplader og planker

En af grundene til, at eternit er populært som facadebeklædning, er, at beklædningen fås i så mange forskellige farver og udformninger. Det giver arkitekter og husbyggere meget større råderum, når stilen skal lægges. Vær dog opmærksom på, at visse produkter kan skifte farve/få patina med tiden, så undersøg det gerne, før du bestemmer dig.

Overordnet set har man muligheden for at sætte eternitbeklædning op som facadeplader eller som planker.

Plankerne er typisk udformet, så de ligner træplanker med en overflade med træstruktur. Plankerne kan monteres præcis som almindelige planker, eks. en på to eller på klink.

Facadepladerne fås i rigtigt mange forskellige størrelser og former. Nogle er diamantformede, nogle er indfarvet i kraftige farve, nogle fås i mandsstørrelse og er helt flade, firkantede og glatte.

Populære producenter af facadebeklædning i eternit inkluderer bl.a. Cembrit og Cantona (Shera plank).

Priser og tilbud på facadebeklædning i fibercement

Vil du gerne vide hvad det kan koste at få leveret og monteret ny facadebeklædning, så kan du med fordel bruge vores online prisberegner. Med den får du hurtigt, nemt og helt gratis et samlet prisoverslag på opgaven.

Har du brug for et konkret tilbud? Det kan vi også hjælpe med. Når du indtaster dine kontaktoplysninger sammen med din opgave, sørger vi for at ringe dig op snarest muligt og hjælpe dig videre i processen. Vil du gerne springe køen over, så kan du indhente et tilbud her:

Beskriv din opgave her

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan vores gratis tilbudsservice fungerer her: Om Prisberegning.dk.