Beregn prisen på levering og montering af facadebeklædning her

Beregn prisen her
Trustpilot

Hvad koster ny facadebeklædning? Prøv vores online prisberegner og få prisen på ny beklædning i træ, eternit, zink eller stål nu.

Sådan gør du:

  1. Vælg din opgavetype i beregneren.
  2. Indtast opgavens samlede antal m2.
  3. Klik på beregn prisen, og indtast dine oplysninger.

Du får nu din vejledende pris pr. mail med det samme.

Det er altid helt gratis og uforpligtende at beregne en pris, og du kan til enhver tid få slettet dine brugerdata ved at skrive til info@prisberegning.dk.


Facadebeklædning i træ

Facadebeklædning i træ anvendes både på helårshuse og på sommerhuse. Træ har et varmt udtryk og er et fleksibelt materiale, der kan males i et væld af forskellige farver alt efter smag og præferencer.


Facadebeklædning i eternit

Eternit, eller fibercement, er et materiale, der er langtidsholdbart og næsten vedligeholdelsesfrit. Facadebeklædning i eternit fås i mange forskellige udformninger, fra brædder der ligner træ til farvestrålende facadeplader.


Facadebeklædning i zink

Facadebeklædning i zink er klassisk, smukt og eksklusivt. Zink bruges bl.a. til gavlbeklædning og som et stilististisk virkemiddel, der supplerer eksisterende bygningsdele, eks. når man bygger en tilbygning.


Facadebeklædning i stål

Stålbeklædning anvendes ofte i industrisammenhænge, hvor man har brug for en vedligeholdelsefri og holdbar løsning, eks. til uopvarmede bygningsdele, men kan også anvendes i mange andre sammenhænge.


Få et tilbud på ny facadebeklædning

Med vores online prisberegner kan du beregne en vejledende pris, eller cirkapris, på dit projekt. Men vi kan også hjælpe dig med at indhente et konkret tilbud.

Vi samarbejder med håndværkere over hele landet, som er interesserede i at mødes med vores brugere og give gode tilbud på deres opgaver.

For at benytte dig af vores gratis service kan du gøre en af to ting:

  1. Brug vores prisberegner og indtast dit navn og telefonnummer - så sørger vi for at ringe dig op og hjælpe dig videre.
  2. Beskriv din opgave med dine egne ord via vores formular.

Du kan beskrive din opgave her