advokat alarm arkitekt el garage gartner gulv isolering kloak koekken maler murerplastik prisberegning revisor advokat tag terrasse tilbygning typehus vindue vvs advokatalarmarkitektelgaragegartnergulvisoleringkloakkoekkenmalermurerplastikprisberegningrevisoradvokattagterrassetilbygningtypehusvinduevvs

Beregn energitilskud

Beregneren er helt gratis at anvende, og du er velkommen til at beregne energitilskud lige så mange gange du vil, hvis du har flere opgaver, som giver energitilskud.

Bemærk, at beregningen er vejledende. De enkelte energiselskabers tilskudssatser kan have ændret sig, siden vi sidst opdaterede beregneren.

Beregningen tager udgangspunkt i standardværdikataloget

Selve fastsættelsen af energibesparelsen for den enkelte opgave tager udgangspunkt i et standardværdikatalog, som Teknologisk Institut har uarbejdet: svk.teknologisk.dk

Ikke alle opgaver er inkluderet

Det er kun opgaver, som almindelige boligejere kan få tilskud til, som er inkluderet. Hvis man eks. energirenoverer en skole, en børnehave, et landbrug eller lignende, så skal der specialberegninger til.

Vi har desuden ikke inkluderet nogle af de opgaver, som giver ganske få kr. i energitilskud, f.eks. nye elspareskinner og energibesparende el-pærer.

Du kan også søge energitilskud her

Du har muligheden for at søge energitilskud direkte her på siden. I selve ansøgningsmodulet får du desuden en opgørelse over, hvor meget du kan få i energitilskud med det samme.

Når du søger gennem os, får du 26 øre pr. sparet kWh.

Læs mere og ansøg her.