Sådan beregner du prisen på din VVS-opgave

Beregn prisen her
  1. Start med at vælge opgaven, som du gerne vil have en pris på, eksempelvis ‘Køkken og gas’.
  2. Vælg nu de yderligere detaljer, som er gældende for din opgave, og/eller de relevante mål eller antal - eksempelvis antal håndvaske, der skal installeres.
  3. Klik på ‘Beregn Prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  4. Du modtager nu din vejledende pris pr. mail.

Vores prisberegner er gratis og helt uforpligtende at anvende, og du må gerne beregne flere priser.

Oversigt over opgavetyperne

Badeværelsesinstallationer: Ifm. badeværelsesrenoveringer får man typisk brug for at installere ny håndvask, ny bruser, nyt toilet eller lignende. I samme forbindelse kan det også blive nødvendigt at etablere nye afløb eller lave ændringer på faldstammen.

Udskiftning af faldstammer og stigstrenge: En faldstamme er et afløbsrør, der anvendes til at transportere spildevand. Faldstammer er lodrette rør, der bruges i etageejendomme og “deles” af flere lejligheder eller etager. Stigstrenge er de mindre lodrette rør, der leverer vand til badeværelser og køkkener, og ligesom faldstammer er de til gavn for flere lejligheder eller etager. Faldstammer og stigstrenge holder ikke evigt. De vil ruste, kalke til og nedbrydes med tiden. Man vælger typisk at skifte begge disse rørtyper på samme tid, da det er mest praktisk og økonomisk.

Køkken og gas: I køkkenet kan en VVS-installatør hjælpe dig med at udskifte og tilslutte en række installationer, eksempelvis opvaskemaskiner, gaskomfur, gasmålere, køkkenvask, armaturer mm.

Sanitet (håndvask, toilet, mv.): Ligesom ved badeværelsesinstallationer omhandler denne valgmuligheder installation og tilslutning af toilet, bruser, håndvaske mm.

Varmeanlæg (udskiftning el. montering): Når der bruges vand under opvarmningen af din bolig, så er det en VVS-installatør, som skal hjælpe dig med at installere eller udskifte varmeanlægget. Varmeanlæg fås i mange afskygninger, eksempelvis el-vandvarme, fjernvarme, jordvarme, oliefyr, pillefyr mm. Opgaven kan her også bestå i udskiftningen eller installationen af nye radiatorer.

Find flere oplysninger på VVS-pris.dk

Vil du gerne vide mere om VVS-opgaverne, så kan du finde flere informationer på vores temaside VVS-pris.dk.

Besøg VVS-pris.dk - Klik her