Sådan beregner du prisen på din vinduesopgave

Beregn prisen her
Trustpilot
  1. Start vælge, hvilken opgavetype du gerne vil have en pris på.
  2. Vælg nu vindues-/dørtypen og udformningen - eksempelvis dannebrogsvinduer, kuppelvinduer, sprossede døre mm.
  3. Indtast antal (hvis vinduerne/dørene skal monteres på øvre etager, vælg boksen ud for 'Indtast antal på 1. sal eller derover').
  4. Klik på ‘Beregn Prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  5. Du modtager nu din vejledende pris pr. mail.

Vores prisberegner er gratis og helt uforpligtende at anvende, og du må gerne beregne flere priser.

Oversigt over opgavetyperne

Vinduer eller døre i træ: Når man vælger vinduer eller døre i træ, så er det ofte på grund af stilen og udseendet. Vinduer og døre i træ passer til langt de fleste hustyper, og fordi de kan males, kan de også tilpasses og ændre stil med tiden. Vinduer og døre i træ er blandt danskernes favoritter på grund af deres naturlige og varme udtryk og deres fleksibilitet. Trævinduer og -døre kræver dog vedligeholdelse, og derfor findes der også mindre krævende alternativer.

Vinduer eller døre i træ/alu: Vinduer og døre i træ/alu består af en kerne og inderside af træ, der er beklædt på ydersiden med aluminiumsprofiler. På den måde bliver den udvendige side mere vejrbestandig, samtidig med at indersiden har træets varme udtryk og stil. Træ/alu- vinduer og døre kræver mindre vedligeholdelse end trævinduer, men kan ikke males på ydersiden og har også et koldere udtryk set udefra.

Vinduer eller døre i plast: Plastvinduer og -døre er støbt i PVC og er de mest vedligeholdelsesnemme vinduer og døre. Vinduer og døre i plast kræver kun en lejlighedsvis afvaskning og er meget holdbare og vejrbestandig. Vinduer og døre i plast kan dog ikke males og har en tendens til at gulne efter en årrække. Vinduer og døre i plast har også et mere koldt og kunstigt udseende, men er typisk også billigere end alternativerne.

Tagvinduer: Beregneren tager udgangspunkt i Velux-tagvinduer. Man kan her typisk vælge mellem almindelige vippevinduer og kuppel- eller pyramidevinduer. Førstnævnte egner sig godt til tag med hældning, hvor de sidstnævnte typisk anvendes til flade tage.

Find flere oplysninger på Vindues-pris.dk

Vil du gerne vide mere om nye vinduer og døre, så kan du finde flere informationer på vores temaside Vindues-pris.dk.

Besøg Vindues-pris.dk - Klik her