Sådan beregner du prisen på en tilbygning

Beregn prisen her
Trustpilot
 1. Start med at vælge tilbygningstypen, som du gerne vil have en pris på.
 2. Vælg så, om tilbygningen skal være arkitekttegnet.
 3. Vælg og indtast tilbygningens indretning/udformning:
  • Antal etager/planer
  • Tilbygningens størrelse i m2
  • Antal værelser
  • Antal badeværelser
  • Opvarmningsmetoden
 4. Klik på ‘Beregn Prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
 5. Du modtager nu din vejledende pris pr. mail.

Vores prisberegner er gratis og helt uforpligtende at anvende, og du må gerne beregne flere priser.

Oversigt over opgavetyperne

Tilbygninger i træ: En tilbygning i træ har en indre konstruktion af tømmer og en ydre beklædning af træplanker, træplader, træfliser eller lignende. Fordelen ved en tilbygning i træ er, at træ er nemt at arbejde med, og materialet er desuden så fleksibelt, at man kan opnå præcist det udtryk og den stil, som passer bedst til huset og dets omgivelser. Tilbygninger i træ kan bygges i en romantisk, klassisk stilart eller have et mere minimalistisk og stilrent udtryk. Tilbygninger i træ beklædes oftest med trykimprægneret træ eller en af de hårde træsorter, eksempelvis teaktræ, cedertræ, lærk, mahogni o.l.

Tilbygninger i glas: En tilbygning i glas er primært opbygget af store vinduespartier, der tilsammen udgør en del af klimaskærmen. En tilbygning i glas er en fremragende løsning, hvis man gerne vil integrere haven og naturen med huset, eksempelvis som en udvidelse af stue eller køkken. Man bør dog tage i betragtning, at tilbygninger i glas kan blive meget varme, når solen står direkte på vinduerne, og derfor anbefales det, at man tænker på placeringen, ventilation og evt. afskærmning ved gardiner, før man bygger.

Murede tilbygninger: En muret tilbygning er en rigtigt god løsning, hvis man gerne vil bygge en tilbygning, der falder i et med det eksisterende hus. Har man eksempelvis en villa i røde mursten, kan det være en god løsning at opmure med mursten i en lignende farve, så den nye tilbygning kommer til at virke som en naturlig del af helheden. Tilbygningen kan også opmures i andre elementer, eksempelvis betonblokke, der efterfølgende pudses op i en farve, der harmonerer med huset. En muret tilbygning er den mest slidstærke og vedligeholdelsesnemme løsning, hvis man gerne vil bygge til.

Læs mere på Tilbygning.prisberegning.dk

Vil du gerne vide mere om byggeriet af tilbygninger, så kan du finde flere informationer på vores temaside Tilbygning.prisberegning.dk.

Besøg Tilbygning.prisberegning.dk - Klik her