Sådan beregner du prisen på din terrasseopgave

Beregn prisen her
  1. Under opgavetypen vælger du den type terrasse/indkørsel, du gerne vil have en pris på.
  2. Indtast herefter opgavens mål.
  3. Skal du have fjernet eksisterende belægning, kan du vælge dette.
  4. Klik på ‘Beregn Prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  5. Du modtager nu din vejledende pris pr. mail.

Vores prisberegner er gratis og helt uforpligtende at anvende, og du må gerne beregne flere priser.

Oversigt over opgavetyperne

Terrasse i træ: Terrasser i træ bygges typisk af en tømrer. Terrasser bør bygges i hårdttræ, og vil man have en terrasse, der er særligt modstandsdygtigt overfor vind, vejr, svamp og insekter, så kan man overveje en af eksotiske træsorter. Disse har et naturligt indhold af olier, der forbygger insekt- og svampeangreb og gør træet stærkt og langtidsholdbart. Den mere økonomiske løsning er en ny terrasse i trykimprægneret træ. Træterrasser kan lægges ovenpå en fliseterrasse, eller de kan lægges på et skelet, der hæver terrassen fra jorden.

Terrasse i sten eller fliser: Terrasser i sten eller fliser lægges typisk af en anlægsgartner eller en brolægger. For at sikre en god, stabil og langtidsholdbar terrasse er det vigtigt at forberede underlaget på den rigtige måde, før man lægger fliserne/stenene. Ellers risikerer man, at terrassen bliver ujævn eller at fliserne skrider fra hinanden. Terrasser i fliser eller sten kan lægges i den klassiske Holmegårdssten, betonfliser eller andre former for frostsikre fliser og klinker.

Indkørsler: Indkørsler anlægges typisk af en anlægsgartner eller en brolægger. Belagte indkørsler kan konstrueres i fliser eller sten - eksempelvis betonfliser. Grus-indkørsler består typisk af småsten eller skærver og evt. en stensat kant, der afgrænser indkørslen. I begge tilfælde er det vigtigt at underlaget til indkørslen er konstrueret korrekt, da indkørslen skal kunne holde til bilens store vægt.

Find flere oplysninger på Terrassepris.dk

Vil du gerne vide mere om terrasser og indkørsler, så kan du finde flere informationer på vores temaside Terrassepris.dk.

Besøg Terrassepris.dk - Klik her