Sådan beregner du prisen på din revisoropgave

Beregn prisen her
  1. Vælg den revisoropgave, som du gerne vil beregne en pris på.
  2. Indtast supplerende oplysninger, eks. selskabsform og antal bilag.
  3. Klik på ‘Beregn Prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  4. Du modtager nu din vejledende pris pr. mail.

Vores prisberegner er gratis og helt uforpligtende at anvende, og du må gerne beregne flere priser.

Oversigt over opgavetyperne

Årsregnskab: Alle danske virksomheder skal udarbejde et skattemæssigt årsregnskab, der viser omsætningen og overskuddet i virksomheden i årets løb. Enkeltmandsvirksomheder (virksomheder med kun 1 ejer) skal kun levere et skatteregnskab, mens selskaber (eksempelvis aktieselskaber og anpartsselskaber) også skal levere en årsrapport. Årsrapporten er en beretning, der beskriver årets gang i virksomheden, og den bruges til at give aktionærer og andre interesserede parter et godt overblik over, hvordan det går i din virksomhed.

Bogholder/bogføring: Bogføringen er et løbende regnskab over dine udgifter og indtægter. Man bogfører bilag, som kan bestå i kvitteringer, fakturaer, kasseboner og lignende. Det sker at SKAT kommer på uanmeldt besøg for at tjekke op på virksomheden, og har man ikke styr på bogføringen, så kan det udløse en bøde. En bogholder kan bogføre ude hos din virksomhed eller i egen virksomhed med tilsendte bilag.

Selskabsstiftelse: Det er ikke altid enkelt at starte en virksomhed op, og vil man stifte et selskab - eksempelvis et anpartsselskab eller et aktieselskab - så får man ofte brug for hjælp fra en fagperson. Valget af selskabsform er i sig selv meget vigtigt at få truffet korrekt, og herefter skal virksomheden oprettes og momsregistreres. Dette kan en revisor hjælpe dig med.

Iværksætterpakke: Er man iværksætter med en passion og en rigtigt god idé, så er det ikke altid, at man har tid og overskud til at sætte sig ind i alle muligheder og udfordringer ved at starte en virksomhed op. Med en iværksætterpakke får man hjælp til alle de indledende øvelser - eksempelvis valg af virksomhedsform, budgettering, forretningsplan mm.

Økonomisk rådgivning: En revisor kan også fungere som økonomisk rådgiver i en række situationer, eks. hvis man vil overdrage eller udvide virksomheden, hvis man vil udleje et hus eller sommerhus, hvis man er kommet i gæld o.l.

Find flere oplysninger på Revisor-pris.dk

Vil du gerne vide mere om revision og andre revisoropgaver, så kan du finde flere informationer på vores temaside Revisor-pris.dk.

Besøg Revisor-pris.dk - Klik her