Sådan beregner du prisen på et nyt tag

Beregn prisen her
Trustpilot
  1. Vælg først tagets hældning.
  2. Vælg så tagbelægningen, eks. tagpap, tegl, bølgeeternit mv.
  3. Vælg, om du også gerne vil have efterisoleret tagfladen og evt. isoleringens tykkelse.
  4. Vælg tagtypen (se billeder af de forskellige typer ved at føre musen over det lille spørgsmålstegn).
  5. Indtast tagopgavens mål.
  6. Skal prisen inkludere renovering af- eller nye tagkviste, kan du også vælge kvisttypen og indtaste antal under 'Kviste'.
  7. Klik på ‘Beregn Prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  8. Du modtager nu din vejledende pris pr. mail.

Vores prisberegner er gratis og helt uforpligtende at anvende, og du må gerne beregne flere priser.

Oversigt over opgavetyperne

Ny tagbeklædning: Et tag har ikke en ubegrænset levetid, og når taget er nedslidt, så skal tagbeklædningen skiftes ud. Der findes mange forskellige typer tagbeklædning i forskellige prisklasser. Et tegltag eller et ægte skifertag har typisk den længste levetid, men er også i den dyrere prisklasse. Et tag i tagpap er billigt, men holder typisk ikke så længe sammenlignet med andre tagtyper. I beregneren kan du beregne priser på de fleste forskellige former for tagbeklædning.

Efterisolering af tagfladen: Når man skifter tag, er det en god idé at overveje at efterisolere tagfladen for at mindske varmetab. Dette kan eksempelvis gøres med mineraluld. Når man udskifter tagdækningen, så er det faktisk i de fleste tilfælde et krav, at man efterisolerer, så U-værdien lever op til kravene i Bygningsreglementet.

Nye kviste: Nye kviste er en god måde at udnytte en større del af arealet på en tagetage. Kviste kan konstrueres og monteres på et eksisterende tag, så det er altså ikke nødvendigt at få et helt nyt tag, hvis man gerne vil tilføje kviste. Du kan beregne prisen på nye kviste som en opgave for sig selv ved kun at udfylde felterne under kategorien ‘Kviste’.

Find flere oplysninger på Tagpris.dk

Vil du gerne vide mere om nye tage og tagopgaver, så kan du finde flere informationer på vores temaside Tagpris.dk.

Besøg Tagpris.dk - Klik her