Sådan beregner du prisen på din mureropgave

Beregn prisen her
Trustpilot
  1. Start med at vælge din mureropgave i beregneren.
  2. Herefter vælger du de uddybende detaljer om din opgave og/eller indtaster der relevante mål - eksempelvis størrelsen på badeværelset eller længden på havemuren.
  3. Klik på ‘Beregn Prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  4. Du modtager nu din vejledende pris pr. mail.

Vores prisberegner er gratis og helt uforpligtende at anvende, og du må gerne beregne flere priser.

Oversigt over opgavetyperne

Facaderenovering og -isolering: Når man har et muret hus uden hulmur, så kan man reducere varmetab gennem en udvendig facadeisolering. Opgaven går ud på, at der etableres et isolerende lag af mineraluld uden på husets facade og et lag puds (her kan man også vælge en anden form for facadebeklædning). Facaderenoveringer går derimod ud på at friske gamle murstensfacader op ved udskrabning og erstatning af smuldrende mørtelfuger eller ved filtsning eller oppudsning af facaden. Sidstnævnte giver facaden et frisk og rent udseende, der er ensartet og jævnt.

Fliser og klinker på gulve og vægge: I køkkener, bryggerser og badeværelser er det særligt praktisk at beklæde vægge og gulve med gode klinker og fliser - det gør nemlig rengøring meget nemmere. Men klinker kan også lægges i andre rum, hvis man ønsker et vedligeholdelsesnemt gulv. Klinke- og flisegulve er også en god løsning i erhvervsejendomme, særligt på gange og i lobbyer, hvor der er en del fodtraffik.

Nybyggeri og tilbygninger: Vil man bygge et muret hus eller en muret tilbygning, så får man brug for hjælp fra en murer. I beregneren kan du beregne en pris på etablering af støbt fundament til en tilbygning eller et nyt hus samt på opmuring af yder- og indervægge i mursten eller gasbeton.

Opmuring: Vil man have en pris på opmuring alene, så kan man vælge denne kategori. Her kan du beregne priser på opmuringen af ydervægge, skillevægge og havemure.

Find flere oplysninger på Murerpris.dk

Vil du gerne vide mere om nye badeværelser og andre mureropgaver, så kan du finde flere informationer på vores temaside Murerpris.dk.

Besøg Murerpris.dk - Klik her