Sådan beregner du prisen på din isoleringsopgave

Beregn prisen her
Trustpilot
  1. Vælg din isoleringsopgave.
  2. Vælg isoleringsmaterialets tykkelse og de andre relevante oplysninger.
  3. Indtast opgavens samlede antal m2.
  4. Klik på ‘Beregn Prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  5. Du modtager nu din vejledende pris pr. mail.

Vores prisberegner er gratis og helt uforpligtende at anvende, og du må gerne beregne flere priser.

Oversigt over opgavetyperne

Isolering af etageadskillelser og skrå lofter: Hulrummet i gulvet/loftet mellem etager eller øverst i huset fyldes med isoleringsmateriale, der forhindrer, at varme stiger fra underetagen til overetagen eller ud i det fri.

Isolering af loft: Loftsrummet dækkes af papiruldsmateriale, der sikrer, at varmen fra huset ikke stiger op og forsvinder ud gennem loftet og taget.

Isolering af ydervægge og skillevægge: Her er der tale om isolering af lette ydervægge og skillevægge. I hulrummet mellem den ene og den anden side af væggen/muren sprøjtes der isoleringsmateriale ind, der forhindrer at varmen kan sive ud.

Hulmursisolering: Har man en murermestervilla eller et andet murstenshus, så har man typisk også en hulmur. En hulmur er et hulrum mellem ydermuren og indervæggen, som med fordel kan efterisoleres ved indsprøjtning af isoleringsmateriale. Her fjerner man kun enkelte mursten og isoleringsmaterialet sprøjtes ind gennem hullet.

Isolering af krybekælder: En krybekælder er et hulrum mellem stueetagens gulv og terrænet eller fundamentet. Her kan der sprøjtes isoleringsmateriale på undersiden af stueetagens gulv, der lukker for muligheden for varmespild gennem utætheder.

Isolering af tagflade: Vil man gerne inddrage et uudnyttet loftsrum til beboelse, så bør tagfladen isoleres. Dette kan eks. gøres indefra med isoleringsmåtter. Hertil kan man opsætte indvendig beklædning (lofter).

Facadeisolering: Denne opgave findes også i murerberegneren. Når der ikke er en hulmur i ydermuren, eller når denne ikke isolerer effektivt nok, så kan man overveje at isolere ydermurene udefra. Opgaven udføres ved, at man påklæber isoleringsbats udvendigt på huset, og udenpå isoleringen påfører man et lag gråt eller indfarvet puds, så huset får en pæn og ensartet facade.

Find flere oplysninger på Isoleringspris.dk

Vil du gerne vide mere om isoleringsmaterialer og isoleringsopgaver, så kan du finde flere informationer på vores temaside Isoleringspris.dk.

Besøg Isoleringspris.dk - Klik her