Sådan beregner du prisen på din gulvopgave

Beregn prisen her
Trustpilot
  1. Vælg din opgavetype, eks. ‘Trægulve’.
  2. Vælg de yderligere detaljer om opgaven, eks. materialet som gulvet skal konstrueres i.
  3. Indtast opgavens mål i m2.
  4. Klik på ‘Beregn Prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  5. Du modtager nu din vejledende pris pr. mail.

Vores prisberegner er gratis og helt uforpligtende at anvende, og du må gerne beregne flere priser.

Oversigt over opgavetyperne

Nyt gulv i træ: Et nyt gulv i træ kan konstrueres i en række forskellige træsorter, herunder fyr, ask, bøg, ahorn, mahogni mm. Gulvet lægges typisk som et massivt gulv eller som et lamel-/parketgulv. Massive gulve kaldes også plankegulve og lægges ofte på strøer eller bjælker. Lamelgulve består af mange små træstave, som kan lægges i forskellige mønstre. Lamelgulve limes, sømmes eller lægges “svømmende” på et fast, fladt underlag.

Nyt gulv i klinker eller fliser: Et nyt gulv i fliser eller klinker består i hårde, glaserede ler- eller betonfliser, som klæbes til et plant underlag. Fugerne (revnerne mellem fliserne) fyldes med fugemasse. Fliser og klinker fås i mange forskellige størrelser, farver og kvaliteter.

Gulvservice: Trægulve og trætrapper vil med tiden få brug for at blive renoveret, uanset om de er lakerede, ludbehandlede eller oliebehandlede. Trægulve og trætrapper kan slibes af eller høvles. Man afhøvler typisk et gulv, når overfladen er meget ujævn, eller hvis der er et tykt lag fernis, der forhindrer afslibning. Når overfladen er pæn og ren kan den behandles med olie, lak eller lud.

Find flere oplysninger på Gulvpris.dk

Vil du gerne vide mere om nye gulve og andre gulvopgaver, så kan du finde flere informationer på vores temaside Gulvpris.dk.

Besøg Gulvpris.dk - Klik her