Beregn din elektrikerpris på 2 minutter!

Beregn prisen her
Trustpilot

Prisen, du beregner, er på levering og installation - altså både på materiale og arbejdsløn.

  1. Start med at vælge den elektrikeropgave, du gerne vil have en vejledende pris på.
  2. Indtast skridt for skridt de relevante detaljer om din opgave, eksempelvis husstandens størrelse, antal rum, antal opgange o.l.
  3. Klik på ‘Beregn Prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  4. Du modtager nu din vejledende pris pr. mail.

Vores prisberegner er gratis og helt uforpligtende at anvende, og du må gerne beregne flere priser.

Oversigt over opgavetyperne

Antenneanlæg: Hvis man vil se tv via et tv-antenne eller en parabol, så er det vigtigt, at antenneanlægget er installeret korrekt og er opdateret til at kunne modtage nutidens tv-signaler. En elektriker kan udskifte eller nyinstallere et antenneanlæg med parabol eller antenne - både i enfamiliehuse og i boligforeninger o.l.

Brandalarmer: Har man behov for mere end en batteridrevet brandalarm, så kan en elektriker hjælpe med dette. Elektrikeren kan installere brandalarmer i privatboliger samt i opgange, der tilsluttes elnettet.

Dørtelefonanlæg: Dørtelefonanlæg kan installeres/udskiftes af en elektriker som led i sikringen af en eller flere opgange i en etageejendom. Dørtelefonanlæg kan fås med et standard opkaldssystem eller med videoopkald.

IHC-installation:Intelligent House Control, eller IHC, er et system, der lader dig styre visse elektriske funktioner i dit hus fra en central. Eksempelvis kan man slukke alt lys på en gang, indstille lysniveauer til individuelle rum og tænde eller slukke for ventilationen automatisk.

Kontormiljø: En elektriker kan hjælpe med at sætte arbejdsstationer op i et kontormiljø, eks. telefonlinier, computere, stikkontakter osv.

Nye el-installationer: Ved nybyggeri, tilbygninger og renoveringer er det ofte nødvendigt at udskifte eller etablere nye el-installationer. Her er der tale om ledningsføring, etablering af stikkontakter, installation af lys mv.

Solcelleanlæg: Et solcelleanlæg er et anlæg, der producerer strøm til din husstand. Elektrikeren sørger for at installere solcelleanlægget samt for at tilkoble det til husets elektriske system.

Udskiftning af tavler, relæer, stikkontakter mv.: En elektriker kan udskifte gamle stikkontakter med nye - her uden at føre nye ledninger - og det samme gør sig gældende for eltavler, elmålere, fejlstrømsrelæer osv.

Find flere oplysninger på Elektrikerpris.dk

Vil du gerne vide mere om elektrikeropgaver, el-installationer og lignende, så kan du finde flere informationer på vores temaside Elektrikerpris.dk.

Besøg Elektrikerpris.dk - Klik her